Werken aan fysieke en mentale topvorm.

 

Onze persoonlijke coachingdiensten staan in het teken van het samen ontwikkelen van een optimaal evenwicht tussen hoofd (IQ), hart (EQ), lichaam (FQ) en geest (SQ).

 

Bekijk hieronder welke coaching/training bij jou past of vraag een vrijblijvend intakegesprek aan.

 

Persoonlijke Coaching

Persoonlijke coaching diensten

PC 1

PC 2

PC 3

PC 4

PC 5

Persoonlijk coachingstraject

want iedereen heeft een talent

Tijdens het persoonlijk coachingstraject van minimaal drie maanden, gaan wij samen aan de slag met diverse thema’s en jouw opgestelde doelen. In onze persoonlijke trainingstudio dagen wij je uit om uit jouw comfortzone te stappen, want daar begint jouw ontwikkeling. Wij zullen je prikkelen, kritische vragen stellen en de juiste begeleiding geven om jouw talenten te ontwikkelen, zelfinzicht te vergroten en zowel fysiek als mentaal fitter te worden.

 

Wij geloven dat samenwerking tweerichtingsverkeer is. Met wederzijds vertrouwen, commitment en verantwoordelijkheid gaan we jouw persoonlijke doelen bereiken.

 

Als onderdeel van het persoonlijke coachingstraject ga je een DISC-vragenlijst invullen, waaruit blijkt welke gedragsvoorkeuren jij primair en secundair hebt. Daarna zoomen we in op de consequenties die deze voorkeuren voor jouw toekomstige gedrag hebben en jouw gedrag in relatie tot samenwerking met andere mensen.

 

Dit traject vergt aandacht en tijd, zowel van ons als van jou, en daarom coachen we altijd maar een beperkt aantal mensen op hetzelfde moment. Ieder persoon is uniek en daarom zijn onze trajecten altijd maatwerk.

 

 

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden met betrekking tot persoonlijke coaching, neem dan contact met ons op.

 

Meer info?
Mail ons

Zuid-Afrika expeditie

off-season voor ondernemers

In rugby is het wedstrijdseizoen natuurlijk belangrijk, maar ook de ‘off-season’ (de break tussen seizoenen) is cruciaal. Even afstand nemen van de sport en je taken en tijd voor een persoonlijke evaluatie en reflectie. Het is ook de tijd om te reflecteren op je persoonlijke ontwikkelingsdoelen.

 

Als ondernemer bestaat er helaas voor jou vaak geen off-season en biedt een vakantie vaak niet de mogelijkheid om echt los te komen van je onderneming en te kunnen reflecteren.

 

Met onze Zuid-Afrika expeditie bieden we jou als ondernemer een moment aan om echt los te komen van jouw dagelijkse werkzaamheden en invloeden. Tijd om samen met en door andere ondernemers antwoorden te krijgen op relevante vraagstukken in een inspirerende omgeving.

 

 

 

 

Meer informatie en een uitgebreid (video)verslag van de 2018 editie is te vinden op de Zuid-Afrika pagina van onze website.

Meer info?
Zuid-Afrika expeditie

Analyse en advies persoonlijk voorkeursgedrag

DISC methode

De methode DISC geeft inzicht in onze voorkeuren in gedrag en communicatie. Het is de persoonlijke stijl, onze specifieke manier van doen en geeft inzicht in onze onbewuste drijfveren en onderliggende behoeften.

 

Wij geloven dat het fundament voor succes in samenwerking schuilt in zelfzinzicht, het begrijpen van anderen en in het bewust zijn van de impact van je gedrag op de samenwerking.

 

Door het gebruik van de DISC-methode krijg je inzicht in jouw persoonlijke voorkeuren voor communicatie, reageren en handelen. Wanneer jij onder druk komt te staan, heeft dit veel invloed op jouw gedrag. Door meer zelfinzicht te krijgen kan je bewuster invloed uitoefenen op dat wat je energie geeft en kost.

 

Als onderdeel van de persoonlijke coaching ga je een vragenlijst invullen waaruit blijkt welke gedragsvoorkeuren jij primair en secundair hebt. In een gesprek gaan we uitdiepen wat dit voor jouw specifieke context betekent en welke consequenties dit heeft voor jouw toekomstige gedrag. Je kan gedrag immers effectief inzetten. We gaan op een praktisch toepasbare manier aandacht besteden aan het optimaliseren van jouw communicatie, het vergroten van jouw individuele effectiviteit en het optimaal benutten van jouw talenten.

 

 

Wil je graag meer informatie over de persoonlijke DISC analyse of de DISC-methode?

NEEM INFO?
Mail ons

Talentscan

meet jouw persoonlijke eigenschappen

Om te kunnen meten welke vooruitgang je boekt, stellen we aan het begin van een coachingstraject jouw persoonlijke ontwikkeldoelen vast in een intakegesprek. In sommige situaties komen we tot de conclusie dat het opstellen van het ontwikkeldoel meer aandacht nodig heeft. Daarom bieden wij in samenwerking met onze partner Paluka de talentscan aan.

 

De talentscan biedt jou een diepgravend en breed onderzoek naar persoonlijke eigenschappen, drijfveren en talenten. Het legt natuurlijk potentieel, intrinsieke waarden en aangeleerde patronen bloot. Dat opent perspectieven en biedt een authentiek inzicht in ontwikkelmogelijkheden.

 

De talentscan is een online scan en omvat vier modules bestaande uit diverse gestructureerde vragen, interactieve opdrachten en objectieve testen. Aan bod komen onder andere:

• het opstellen van een biografie
 • persoonlijkheidstesten
 • omgevingsinvloeden en patronen
 • drijfveren en toegevoegde waarde
 • een 360° talentenanalyse

 

Na afronding kan een verslag van de uitkomsten geprint worden. Dit verslag en de analyse zijn vervolgens onderdeel van een persoonlijke nabespreking.

 

 

Wil je meer weten over deze talentscan, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

NEEM INFO?
Mail ons

Doelgerichte fysieke begeleiding

samen jouw doel bereiken

Wij zijn beide opgegroeid met fysieke training en worden nog altijd erg enthousiast van zelf trainen en training geven. Het stellen van uitdagende doelen en deze behalen, na een periode van uitdagingen en hard werken: dat is een heerlijk gevoel.

 

Heb jij een gerichte hulpvraag op het gebied van fysieke training? Wil je bijvoorbeeld afvallen, sterker worden of ga je meedoen aan een sportevenement?

Dan willen wij jou met veel plezier helpen!

 

Wij gaan samen aan de slag met jouw gezamenlijk opgestelde doelen.

In onze persoonlijke studio in het centrum van Den Bosch, dagen we je uit om uit jouw comfortzone te stappen. We zullen je prikkelen, uitdagen en de juiste begeleiding geven om jouw fysieke doelen te behalen.

 

Als startpunt van ons traject brengen we gezamenlijk jouw potentieel en leerdoelen in kaart.

 

 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor fysieke training, neem dan contact op!

NEEM INFO?
Mail ons

Resie Reijnders

Directievoorzitter / CFO Koninklijke Smals B.V.

Voor mij biedt  Bart de perfecte combinatie tussen fysieke uitdaging en mentale coaching.

 

Ik ben COMMITTED.

Ed Rakhorst

Project / Investeringsmanager Bambanani

Vol passie en energie voor het vak!  Richard laat je op inspirerende manier doelen bereiken.

 

Ik ben COMMITTED.

postadres

  Kleverham 10

  5371 EL Ravenstein

 

bezoekadres

  Limietlaan 7, Den Bosch

 

E-MAIL

  info@committ3d.nl

bedrijfs info

  KvK: 56293232

  BTW: NL852061213B01

  IBAN: NL82 RABO 01443.00.338

 

Algemene voorwaarden