6

Casus 6

Expeditie naar
Zuid-Afrika

OPDRACHT:

Het faciliteren van een omgeving voor zelfontwikkeling voor ondernemers waarbij je leert beter te begrijpen wat jouw impact is op mensen en de wereld om je heen.

Omschrijving:

Met deze reis brachten we een groep ondernemers samen in een inspirerende, uitdagende omgeving: Zuid-Afrika. We faciliteerde 10 dagen ruimte voor zelf-reflectie, we ontdekte de natuur en cultuur en samen droegen we als team bij aan de Zuid-Afrikaanse samenleving.

THEMA'S:

Zelf-ontwikkeling; Zelf-reflectie; Groepsdynamiek; Teambuilding; Impact; Vrijwilligerswerk; Inspiratie vinden in de natuur; het land Zuid-Afrika en haar cultuur ontdekken.

LEES ALLES over
Expeditie Zuid-Afrika

De reis naar Zuid-Afrika was voor mij een onvergetelijke gebeurtenis. Ik heb veel over mezelf en over groepsdynamiek geleerd en dat allemaal in een heel inspirerende omgeving. Daarbij hebben we ook nog de kans gehad om iets toe te voegen aan de Afrikaanse samenleving.

Resie Reijnders

Algemeen Directeur bij Koninklijke Smals

Robin van Klaveren

Co-founder en Operations Director
bij Gulf Gas + Power

Neem de tijd voor je eigen ontwikkeling met daarbij ook nog een mooi goed doel: Stichting Vrienden van Bambanani.

Deze reis was enorm inspirerend. Allereerst door het land zelf, haar historie en de rol van een verbindend leider als Nelson Mandela. Daarnaast ook door de natuur en de rust die ik daarin vond. Ik denk dat het bezoek aan Stichting Bambanani de grootste indruk op me heeft gemaakt. Door het delen van al deze ervaringen werden we een hechte groep en konden we elkaar helpen. We hebben mooie persoonlijke opdrachten mee naar huis genomen.

Peter Strik

Zelfstandig Project manager

praktijk casussen

1

2

3

4

5

6

postadres

  Kleverham 10

  5371 EL Ravenstein

 

bezoekadres

  Limietlaan 7, Den Bosch

 

E-MAIL

  info@committ3d.nl

bedrijfs info

  KvK: 56293232

  BTW: NL852061213B01

  IBAN: NL82 RABO 01443.00.338

 

Algemene voorwaarden