Stap uit je comfort zone.

 

Wil jij jezelf als ondernemer en/of leidinggevende op een unieke manier uitdagen? Durf buiten de lijnen te stappen en ontdek dat er meer is dan je denkt.

 

Bekijk hieronder met welk programma we jou kunnen uitdagen.

Buiten de Lijnen

NETWORKOUT

Netwerken en sporten gaan hand in hand

De nieuwe generatie ondernemers wil gezond leven, maar is ook druk en komt tijd te kort. Daarom organiseert Committed op donderdagochtenden van 7.00 tot 8.00 uur op het kunstgrasveld van Rugbyclub The Dukes de Networkout, een bootcamp speciaal voor ondernemers uit de Bossche binnenstad.

De Networkout stelt je in staat om te werken aan jouw sportieve doelstellingen, terwijl je tegelijkertijd met de andere deelnemers jouw netwerk vergroot en intensiveert. Na afloop van iedere training biedt een lokale horecaondernemer een gezond ontbijt aan.

 

Ben jij nieuwsgierig, lees hier meer over de Networkout.

meer over NetWorkout

project turn over

Turn-Over is een multidisciplinair project waarin d.m.v. de normen, waarden en filosofie uit de rugbysport problemen van jongeren worden aangepakt. Denk aan problemen met betrekking tot werkloosheid, schooluitval (drop-outs) en gezondheid vanwege opvoedings-, leer-, en gedragsproblemen. Deelnemende jongeren worden fysiek en mentaal gestimuleerd, gemotiveerd en ondersteund om verantwoordelijkheid te nemen en stappen voorwaarts te zetten in hun leven. Ben jij de ondernemer die deze jongeren na het traject een kans gunt?

Bekijk casus

postadres

  Kleverham 10

  5371 EL Ravenstein

 

bezoekadres

  Limietlaan 7, Den Bosch

 

E-MAIL

  info@committ3d.nl

bedrijfs info

  KvK: 56293232

  BTW: NL852061213B01

  IBAN: NL82 RABO 01443.00.338

 

Algemene voorwaarden