Bart Viguurs

Bart Viguurs is een zeer gedreven coach met passie voor persoonlijke ontwikkeling en het leggen van verbinding tussen verschillende talenten.

 

Bart heeft in zijn actieve rugby carrière ruim 40 interlands gespeeld voor Nederland in zowel de 15 a side als de 7 a side variant. Voor deze professionele hobby heeft hij in internationale competities over de hele wereld gespeeld en daar geleerd hoe het is om te presteren onder druk en om te gaan met winst en verlies. Hij heeft voor Nederlandse topclubs als The Dukes uit ’s Hertogenbosch en de Castricumse rugbyclub gespeeld en wist met beide clubs de landstitel te bemachtigen.

Bart heeft als professioneel rugbyer in Nieuw Zeeland en Italië gewoond en deelt deze ervaringen op inspirerende wijze. Eén van zijn hoogtepunten is het winnen van de National Provincial Championship met zijn district Wairarapa Bush in 2005.

 

Ook de geleerde lessen uit de moeilijke momenten, de opofferingen, het verlies en de eenzaamheid die hij heeft meegemaakt in zijn tijd als toprugbyer, past Bart toe in zijn coaching. Als bekroning op zijn carrière werd Bart in 2013 uitgeroepen tot “Beste rugbyer van het jaar”, door de commissie onderscheidingen van de Nederlandse Rugby Bond.

Bart is mede-oprichter en eigenaar van Committed en staat bekend als een leergierige verbinder. Hij is geen docent die vertelt hoe dingen moeten, maar hij gaat samen met jou op zoek naar het optimaliseren van jouw talent. De slogan van zijn onderneming zegt veel over zijn visie op leren en ontwikkelen: “Improvement by movement”.

 

Hij is resultaatgericht en verliest nooit het zicht op de stip aan de horizon.

postadres

  Kleverham 10

  5371 EL Ravenstein

 

bezoekadres

  Limietlaan 7, Den Bosch

 

E-MAIL

  info@committ3d.nl

bedrijfs info

  KvK: 56293232

  BTW: NL852061213B01

  IBAN: NL82 RABO 01443.00.338

 

Algemene voorwaarden